Friday, May 15, 2009

Bengang!





Jangan tanya kenapa gua dah lama tak update entry.


Sila tanya kenapa Celcom Broadband macam gampang lagak nya.


Angin takda ribut takda tau-tau gua tak boleh online!!!!


Dengan ini temaktub sudah saman bernilai RMxxxxxxxx.xx terhadap Celcom.


Dan gua mungkin akan bertambah kesibukan sebab nak saman-menyaman nie.


Terima kasih KL Wireless.


Membuat gua dapat terus berhubung dengan kalian!!!


Trimas!!!!


Jangan lupa teruskan niat baik anda untuk meng-skodeng ke blog tanpa sempadan..


Hanya di ....    "sukesukiaki"







Babi.


Eh, babai!!!







10 comments:

mamma mia! said...

haha..

babi

eh babai.

bengong kau. ape cite ko dgn admire ko tu.. =p

IxoR@ said...

Nasib baik ada KL Wireless kan?

Bababababbai....

:P

kumbangkecil said...

tiap kali aku bace name blog ni mesti terbaca sukesupkaki.

kali ni tak de update psl si 'herself' itu ke?

Hidayah said...

Babai-bi.. xD

Herry Iskandar said...

jgn terlalu beremosi...
tp if ko nk saman celcom aku sokong ko..
dh dpt duit jgn lupe blnja aku mkn cendol....

abdul mici said...

hohoho...sabo2 =p

Budak Terbang Pakai Kadbod said...

naseb baek aku tak subscribe celcom broadband..

maxis cammane plak?

kl wireless?? Free eh?

akizaki said...

mamma: heh..hal rumah tangga orang jgn campur ek..


ixora: btol2...


kumbang: ko slalu makan kaki ke...?


padok: bukan lu hari2 jilat cendol ngan laichi ke...?


mici: sabo dah nie..


budakkadbod: maxis lagi haprak..

vidadarisakura said...

ya.
babi-babai itu sangat familiar.

rahmat said...

bebual..
haha