Monday, June 22, 2009

Tunggu.



Gua: Gua dah letih la bai nak menunggu. Macam takde pape je. Gua tak nak ter'sepok' sorang2...


SiBingaiBerfikiranWaras: Bukankah dalam hidup ni kita sentiasa menunggu?


Gua: Betol gak. Tunggu gaji masuk. Tunggu waktu makan. Tunggu mati.


SiBingaiBerfikiranWaras: Bijak. Lu buat keputusan lah nak tunggu lagi or nak let it off!


Gua: Gua akan teruskan. Gua takkan menyesal & gua tak penah menyesal dengan keputusan gua.


SiBingaiBerfikiranWaras: Even jadi benda buruk pn?


Gua: Kalau gua nak menyesal tak guna gua buat keputusan tu dari awal.


SiBingaiBerfikiranWaras: Gua impress dengan lu!!!


Gua: Agak2 kalau penantian gua tak berhasil lu kasi tak gua amik 'bini' lu sebagai 'bini' angkat gua? Maksud gua setelah lu di'talkin'kan lah. Itu juga menunggu bukan?



***


Dan hasil nya,....gua hanya diacungkan jari tengah oleh SiBingaiBerfikiranWaras.



Gua akur.


Huh!





12 comments:

Budak Panjang said...

alamak berkira siak membe lu.

Hidayah said...

gile.. gile..

NIMI Co.♥ said...

ha a kan btol kan semua benda kena tggu

akizaki said...

panjang: tu la psl..xpe nti bley nego lg...


hidayah: nape plak...?


nimi: tau pn..huh..

helena's said...

habis jujur da tu,

fararusdi said...

hahaha cantek sket.. mmg patut pun dia hangen..

akizaki said...

helena: memang..itu harus..


fara: eh..sepatut nya tak patut la die patut hangen..patut tak?

kumbangkecil said...

errr, tersepok tu ape?

zara aluwi said...

Buatpa hang dok habaq lagu tu... kan dah kenaq tunjuk jari tengah... ish... ish... tak patot.

akizaki said...

kumbang: sila rujuk kamus dewan bahasa edisi kesebelas..


zara: heh...pasai aku dok igt hamlau tu xda nak berkira sgt ngan aku..

rahmat said...

siot ar lu
kalo wa, wa acungkan segala jr tgh kat lu...
bingai..
haha

akizaki said...

cibai: aik..gua x kacau bini lu pn.....?