Saturday, April 11, 2009

Entry ni seriyes sikit. Tolong jangan gelak. Gua memang tengah berapi!!!

*Satu kali sedut. Fuuuhhhhh~*

*Dua kali sedut. Fuuuhhhhhhhhhh~*

*Tiga kali....erk tak sempat nak sedut....*

Mamat Sayang Gile Babi Awek Dia [MSGBAD] : Semekom

Gua: W'salam.

MSGBAD: Erm..nak tanya sikit boleh?

Gua: Silakan.

MSGBAD: Lu ada masalah ke ngan awek gua, si F***H tu?

Gua: Masalah macam mane tu?

MSGBAD: Takde la, gua dengar die citer kat gua macam2 pasal lu.

Gua: Ape yang best cite dia pasal gua?

MSGBAD: Macam nie, dia cite lu selalu kacau2 die mase2 keje, ade pegang2 die, pastu siap bual2 lucah pasal die, betul ke?

Gua: (sentiasa cool) Eh, yeke dia cakap macam tu? Cube panggil dia kt sini klau betul.

MSGBAD: Tak payah la. Gua rasa elok kite bincang sebagai lelaki je macam nie.

Gua: Macam ni lah, gua memang tekejut dia tuduh gua macam nie. Tapi takpe gua rilek je. Gua rasa baik lu tanye dia betul2. Gua paham ape lu rase skang. Panas. Tapi lu ingat gua tak panas?

MSGBAD: Gua tau. Tapi betul ke lu takde buat benda2 tu?

Gua: Lu sendiri tengok gua lu rasa gua ade buat ke benda2 tu?

MSGBAD: Gua tak tau lah. Orang skang tak boleh nak agak kn?

Gua: Pandai pun. Gua memang tak kan mintak maaf pasal gua tak buat. Tapi kalau awek lu sanggup mintak maaf dengan gua sebab tuduhan kasar lu gua lepaskan lu berdua. Kalau tak jangan salahkan langit sebab terlalu tinggi.

MSGBAD: OK2..nanti gua tanye dia balik.

Gua : Lu tau sebab ape gua cakap tak lepaskan lu berdua?

MSGBAD: Tak

Gua: 1st awek lu tuduh gua buat benda yang gua x buat. So, gua tak ter agak2 nak libas dia depan lu. 2nd lu datang serang gua. Gua jugak tak ter agak2 nak libas lu. Tapi kalau lu nak libas gua dulu, silakan. Tapi pastikan gua mati! Lu pahamkan?

MSGBAD: Eh, gua tak kan sampai nak pukul2 lu nye. Kite setel baik2 la. 

(aik, tau plak cuak. tadi men terjah je gua tengah hisap rokok)

Gua: Gua ingatkan je, tu pun kalau jalan tu yang lu pilih la.

MSGBAD: Camni lah kalau lu takde buat takpe lah. Kira 0-0 (banyak lu nye 0-0, panas gua tak hilang lagi nie

Gua: (tetap cool) Ok. chow~ Gua masuk keje dulu.





Gua gerak dari smoking area.

Gua nampak muke betina sial tu. Pergh....jijik sial gua tengok muke lu. (Sumpah memang dari awal gua tengok muke die memang dah jijik) Lagi mau cakap gua buat gangguan sexual kat lu. Haaaaakkkkttuuuuiiihhhhh!!!!!

Beruntung ko. Muke cun sikit dari khinzir pun ade jantan sayang gile kat ko.


Case study 1:
Gua kacau bermaksud gua ajak berbual. Kang orang cakap gua sombong.


Case study 2: 
Gua pegang bukan gua raba dia sial!!! Gua siap cakap "Tolong ke tepi sikit" (sambil tangan menepis sikit kat dia nak mintak tumpang lalu. ko tu dah la debab lagi mau block lalu lalang). Pasal gua tak suke nak cakap tinggi suara dengan pompuan. Tapi kalau dah boost limit gua, pompuan pun gua hayun gak. Laki ke pompuan gua layan sama rata. Fair kan?


Case study 3:
Gua sentiasa berbual lucah dengan member2 gua. Tak tau la kebetulan dia lalu mase gua berbualucah, then dia ingat gua nak rogol dia kan? So, balik umah servis telinga tu elok2.

p/s: biar tak hensem/lawa janji tak pekak macam bini Pak Mat Tempe!!!




Alkisahnye:
Semua adegan adalah benar belaka dan bukan rekaan. Cuma ayat2 gua tu saje nak mamat tu. Gua tak macam lu orang fikir. Gua masih waras. Mencari rezeki yang halal untuk tampung diri gua selagi gua hidup. Tu je.





Gua sayang diri gua,

22 comments:

sol said...

saba doh. lu kan cool. tapayah ar pk2 sangat. manusia cemtu tak payah layan. buang karan je.

♥ sOFIa ♥ said...

entah ah
buat bodo suda

NIMI♥ Co. said...

wahh ini sudah ganaz ni..
bodoh giler minah pwasan tue..
ahahhahah!!
klakar lar!!

Ola said...

uuu
takowt2

=P

tp mmg hakptuih sgguh la gadis itu..

e k i n ♥ said...

relex wak....
manusia ade mcm2

pompuan tue sje je nak perhatian dr bf die
kononnye die hot sgt
pastu dpt plak bf yg syg giler cm2
ermm,relex sudey....

kumbangkecil said...

bila perasan diri tu punya rupa. macam tu la. jadi tak sedar diri. kaki tak jejak bumi.

bodoh.

anakcikmad said...

haha~
pengajaran buat mereka yang berniat nk buat tuduhan xberasas pada lu...

^_^

aina hazuani said...

sabar sabar
perempuan debab yang perasan cun memang patut disepak tubi tubi

Macham Iz Punye said...

wtf siak gila gedik perempuan tu.

Ims Imahtul said...

gila annoying orang mcm tu eh!

~miszirdawaty~ said...

kamu sepak je dak th...
ahaha~

[sabar~]

pmpuan pasan cantek mmg hampagas...
[akukah???]

akizaki said...

apsal sume pompuan je komen..?
gua angkat hairan di sini..

????????

Hidayah said...

pompuan tu kot2 saje nak bermanje ngan ko.. hekhek

Ola said...

mgkinkah anda dminati oleh ramai gadis??
haha
xP

akizaki said...

seumur hidup gua x pnah ade or minat..sbb diorg x bgtau gua pn diorg minat kt gua..so, kire xde la..

Budak Panjang said...

gua sentiasa bekap lu siak! papehal lu roger gua. oke?

maira.adreanna said...

perasan gile babi ahh minah tu hahaha

akizaki said...

panjang: ok..lu payung wa hah..

maira: ntah la..

norule said...

oh.dasat pmpuan skrg.
dasat jga kn llki skrg.

aki.slmt bsaba:)

akizaki said...

norule: mana 1 paling dasat?

Encik Ain said...

nak menyampuk pls? aki lah yang paling dasat! gaga

Cik Mira said...

tepek siket muke pompuan yg bajet cun tuh. kalo gua jadi lu pon gua panas beb.