Friday, July 17, 2009

Senarai hitam ke?


Gua tak peduli.

Gua nak hebah juga.

Ni...'Shopping List' gua untuk raya tahun ni.




Bakal membuatkan perjalanan lancar sepanjang musim perayaan.



Memberikan cengkaman menyeluruh dan fungsi keselamatan yang optimum.


Menambah seri & kekacakan si empunya badan.





Dan 'last but not least'...


Ahah...tentulah untuk mendengar lagu-lagu hits hari raya sambil menjamu lontong dan kuah lodeh serta di 'extra topping' kan dek sambal kacang.





Ish...berangan lagi. Gua perlukan tidur yang berkualiti agar dapat menghasilkan sesuatu yang juga berkualiti dan dilimpahi rezeki yang berkualiti. Agar gua kelihatan cool sentiasa. Kualiti beb..mesti mau lah!

Haha...


ZZZzzzzzzzZZzzZZzzzzzz........


11 comments:

naDDy said...

extra topping tu...
selamat hari raya~

ainee si ketua pari2 said...

wau berangan sungguh ini...

alah jangan r cakap pasal kuah kacang tu semua..
terliur den

rahmat said...

si kurus kering .
duet ada ke?

anakcikmad said...

puasa pun belum~
dh pk lontong sume~
hahahaha!

kyo_9 said...

hoho..
janji niat tu ada..
gud luck bro~

IxoR@ said...

Ingatkan shopping list beli baju melayu ke...apa ke...

Ini shopping list dahsyat oooo.....

♥ sOFIa ♥ said...

tertarik sama shopping list yang last sahaja. :)

fararusdi said...

sayang!!!!
hehe.. gua pun nak radio baru.. jum tukar sesama yang! :p

Hidayah said...

lelaki.. semua pasal kereta.

cehceh.

Nur Mariaminul Amalina said...

tertarik yg last jgk.
=)

sol said...

shopping list kau lainnye ngn aku~