Wednesday, March 11, 2009

Jawatan kosong!!!

Minat dalam bidang PERTAHANAN? Bantu skuad negara dalam membanteras jenayah.

Syarat-syarat kelayakan:
1. Bumiputra sahaja
2. Tidak Rabun Warna
3. Kelayakan Minimum SPM
4. Berumur diantara 18-40 tahun. Lepasan SPM dan IPTA/IPTS digalakkan untuk memohon.

Kelebihan:
1. Kerja di bawah kerajaan
2. Gaji pokok : RM1800
3. Elaun bulanan (Kola) : RM300
4. Elaun penginapan RM300
5. Uniform: RM200
6. Dobi RM60
7. Percuma kursus mempertahankan diri
8. Kenaikan pangkat secara lantikan dari ketua unit jawatan dan 
mengambil ujian khas

Sekiranya berminat sila hadir pada sesi temuduga dan dikehendaki membawa kad pengenalan diri serta gambar berukuran passport(tidak dikembalikan) pada 1 April 2009 di Jabatan Pertahanan Awam.

Bagi yang berkelayakan uniform akan diberikan 3 pasang setiap seorang dan kelengkapan lain (lengkap) serta perlu melaporkan diri 60 hari dari tarikh surat tawaran jawatan dikeluarkan.

Jawatan:
1. Power Rangers P17
2. Kamen Riders K17
3. Ultraman U17
4. Sailormoon (wanita sahaja) S17









18 comments:

Herry Iskandar said...

weh xkan ni je jawatan yg die offer..
klu camtu jd sailormoon je la..
ko ajak laici skali..
haha...

akizaki said...

xbley2..
sailormonn utk pompuan..
ko nk pkai skirt ke..?

nurani said...

waduh waduh.... ni sorang lagi, sebelum ni gue bace yg kyo punye, ari ni kat sini pulak.... boley tukar ka tuk jawatan sailormoon tu... menjatuhkan martabat kaum wanita je ni.... kalo bagi gak jawatan tu kat wanita, habis habis...

nurani said...

1 lagi gundam takdek ke.... kot kot boleh isi borang tuk gundam pula ke mane tahu...

.miSheyDora. said...

saya mahuuuu!

priandhani said...

kirain serius...

akizaki said...

sirius dong..
apain..?
ga percaya..?

IxoRa said...

wakakakaka...terkena aku! padan muka..... :D

akizaki said...

nurani: gundam xde la.nie nk pkai org..bkn nk pkai robot..

dora: jgn lupe dtg open interview nti ek...

ixora: eh mane de tekena..haha..

~miszirdawaty~ said...

nk2 apply.... muahaha~

h@na said...

adeyh..
ingat jawatan kosong pe tadi..
still layak nak apply dak?
hahaha

akizaki said...

mizirdawaty: sila dtg open interview nti ek..

hana: bley..tp ade sailormoon je..ok kot..

rahmat said...

guwe mau jdk kamen rider.
buleh ader byk tali pinggang om..
baek punyer...

akizaki said...

buley2...
tp belt saiz lu xde ar..
lu g kdai oter kasi panjang sket ar..

adol said...

aku nak jadi power ranger... ada kosg lagi x?

akizaki said...

adol: ade..interview 1 april nie g apply..

zhana zulkifli said...

lol sailormoon besttt !
tapi dulu tgk cd jek ,sebab kat tv hari ahad .since i duk kat terengganu mang tak dapat tgk cus pegi sekolah


my favorite character :sailormas

p/s:still boleh apply ehh ? haha :)

akizaki said...

zhana: still available..

p/s: my fav was sailortailor..haha